Stichting People to People
Westeinde 271a
1647 MN Berkhout (N-H)
tel: 0229-551819
e-mail  
     
 

Meedoen!

De stichting People to People heeft een kleine maar gestaag groeiende groep sponsors die de activiteiten van de stichting People to People steunen. Het zou fijn zijn als ook jij besluit de kinderen in Ethiopië een duwtje in de rug te geven. Dat kan door een eenmalige gift maar ook door een maandelijks bedrag(je) op onze rekening over te maken.

Periodieke giften
Wij doen aan gezinnen en studenten uitsluitend een toezegging tot ondersteuning als wij van één of meerdere sponsors weer een maandelijks bedrag van € 25,- of € 45,- toegezegd hebben gekregen. Soms zijn er drie sponsors voor één gezin maar er is ook een sponsor die zich het lot van een student in Addis heeft aangetrokken.

Eenmalige gift
Bedragen tot 100 euro worden gebruikt om kleine of grote problemen aan de kinderen of gezinnen op te lossen. Je kunt daarbij denken aan medische kosten, het aanleggen van elektriciteit in een huisje óf het aanschaffen van een bril.

Giften boven de € 100,- worden besteed aan uitbreiding van de informatiecentra ůf aan audiovisuele apparatuur voor de scholen.

Sponsor
Je wordt sponsor van de stichting People to People door (maandelijks) een bedrag over te maken op bankrekening NL22 INGB 0009 4752 63.

Fiscus
P2P is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat jouw giften, uiteraard met in acht name van de regels die daarvoor gelden, aftrekbaar zijn voor de belasting.

Nieuwsbrief
Met onze e-mail nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten.

Contact
Voor meer informatie kun je altijd even een mailtje sturen naar dit adres

 

 

Stichting People to People, directe ontwikkelingshulp aan EthiopiŽ
Banknr:
NL22 INGB 0009 4752 63 - KVK: 37104577 - Fisc. nr: 8163 69 719